subwoofer problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • subwoofer problem

    Hi guys new to this page just looking for a bit of help I got 2010 ds3 dsport 110 hdi subwoofer stop working about 3 days ago I've checked connection that looks fine any idea what it could be? ? ? ? thanks any help much appreciated. Sorry it the standard sub
    Last edited by welshds3; 25-03-2016, 22:12.

  • #2
    Not come across that before. youve checked the connection how about the fuse. Other suggestions folks?
    Drive the Car not a Keyboard

    Comment


    • #3
      Yer check connection but haven't checked fuse didn't think of that will check tomorrow thanks for the reply

      Comment


      • #4
        Most likely to be a fuse, if not there is a big plug on the sub itself which provides its power and audio

        Sent from my SM-G935F using Tapatalk

        DS3 Racing Cabrio
        DS5 Prestige

        @T0RRES92 on IG

        Comment


        • #5
          I've looked through manual it says the fuse is 20 amp location fh38 but I can't find it look on net but come up with nothing 😠😠😠 thinking about a ice upgrade new head unit speakers and boot build any suggestions guys ???? Where can I get club sticker from

          Comment


          • #6
            I think this is the one you're looking for.

            DS3 Racing, also available in White

            Comment


            • #7
              Originally posted by welshds3 View Post
              Where can I get club sticker from
              PM your address to ds3adi
              DS3 Racing, also available in White

              Comment


              • #8
                Check that fuse that's fine check all 20 amp all good

                Comment


                • #9
                  Still no joy with my sub 😠😠😠😠

                  Comment

                  Working...
                  X